09 Oca

Karadenizlilerde Dülger Güven Tazeledi

Gemlik Karadenizliler derneğinin yapılan olağan genel kurulunda başkan Murat Dülger yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Dernek merkezinde yapılan kongrede divan başkanlığını avukat Turgut Durmuş yaparken, kısa bir konuşma yapan başkan Murat Dülger, seçilecek olan yeni yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte daima yükseltilen başarı çıtasının artarak devam edeceğinden yana şüphem yok dedi.

Dernek faaliyetlerinin oy birliği ile kabul edildiği kongrede konuşan Murat Dülger, bir önceki yönetim ile birlikte bir çok konuda derneğin ivme kazandığını söyledi. Murat Dülger, başlatılan çalışmaların aralıksız devam edeceğini bunun yanı sıra Haziran ayı içerisinde Haydariye köyü dedelik mevkiinde yayla şenliği düzenleye devam edeceklerini söyledi. Dülger, dernek yönetimi olarak üyelerimize ve Gemlik halkına yönelik aylık etkinlikler düzenlenecek etkinlikler için yönetimi proje üretmeye davet etti.

Kongre sonunda yönetime Murat Dülger, Turan Çınar, Savaş Zafer Orhan, Davut Gedik, Fatih Ayvaz, Cemal Sonay, Hüseyin Sevim, Mahir Dağ ve Aydın Ayyıldız seçildiler. Dernek tüzük değişikliği maddelerinin de görüşüldüğü kongre çeşitli ikramlarla sona erdi.

Yeni yönetim hafta içinde toplanarak görev dağılımı gerçekleştirecekler.

Gemlik Gündem

Bu Yazı Yoruma Kapalıdır.