27 Haz

Halk Otobüslerinde Kameralı Takip

Gemlik Bursa arası toplu taşıma görevini yürüten Güzel Gemlik otobüsçüler ve minibüsçüler kooperatifi yeni bir uygulama ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çekmeyi hedefliyor.

Kooperatif başkanı Ersel Dalgın, Bursa Büyükşehir ve Gemlik belediyesi ile ortaklaşa olarak yürüttükleri proje kapsamında tüm otobüslere kamrelı takip sistemi takacaklarını belirterek, bu sayede müşteri şikayetlerini en aza indirerek, memnuniyeti ise arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Dalgın, şu anda bir araçla başlayan uygulama ile duraklar, otobüs içi, otobüs dışı ve şoförleri daha yakından ve sesli olarak takip edebildiklerini belirterek, yaşanan ters bir durumu tespit etmek için kayıt altına alınan görüntülerin bir ay saklanacağını ve herhangi bir şikâyet durumunda haklı ve haksızı ayırt etmekte kullanılacağını söyledi.

Ersel Dalgın, her geçen gün toplu taşımada yolcuları memnun edici uygulamalara devam ettiklerini söyleyerek, özellikle müşteri şikâyetlerinin arttığı yaz döneminde başlatılan yeni uygulama ile vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz dedi.

Gemlik Gündem

Bu Yazı Yoruma Kapalıdır.